İSTANBUL / PENDİK - Semiha Kıraç Ortaokulu

TASARIM BECERİ ATÖLYESİ (TABİAT VE HAYVAN BAKIM ATÖLYESİ)

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN 2023 EĞİTİM VİZYONUNDA TASARIM-BECERİ ATÖLYELERİ

"Tasarım-Beceri Atölyeleri ile öğrenilen bilgilerin yaşam becerisine dönüşmesi sağlanacaktır. "   "Bilmekten çok tasarlamanın, yapmanın, üretmenin ön plana çıkacağı bu atölyeler çocuğun kendisini, meslekleri, çevresini tanımasına yardımcı olacaktır. "   Öğrencilerin dinlenebilme, bitki ve hayvanların büyüme süreçlerini gözlemleyebilme, bakımlarında aktif rol alarak sorumluluk duygularını geliştirebilme, toprağa özgürce dokunabilme ve doğal çevre ile hayvanların korunmasına dair etkinliklerin gerçekleştirilmesine ilişkin, • Organik tarımsal üretim, • Fidan dikim ve bakımı, • Süs bitkisi yetiştiriciliği, • Hayvan bakımı, • Peyzaj, • Kazıbilim (Arkeoloji) vb. uygulama alanlarında becerilerin kazandırılmasının amaçlandığı atölyedir.
Yayın: 04.11.2020 - Güncelleme: 04.11.2020 20:14 - Görüntülenme: 6818