İSTANBUL / PENDİK - Semiha Kıraç Ortaokulu

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuzun ögrencilerine farkındalık eğitimi yapılmıştır.

Nis

İstanbul öğrenci meclisleri projesi kapsamında 1-7 Nisan Kanser Haftası münasebetiyle okulumuzun tüm öğrencilerine; Kanser nedir? Kanser çeşitleri, erken tanı ve kanserden korunma yolları konularında bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal sorumluluk programı ve Ramazan etkinlikleri kapsamında okulumuzun öğrencileri tarafından gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlandı.Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen velilerime ve projeyi yürüten ögretmenlerimiz Büşra BİNBAŞI ve Duygu EGEMEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Patent ve Marka Kurumundan tecsil onayı alan okul logomuz.

Mrt

2024 LGS Başvuruları 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurular bu yıl sınava girecek öğrenciler 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında tarafından sisteme girilip 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul idaresi tarafından sistem üzerinden onaylanacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenimizi gerçekleştirdik. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Okulumuzun tanıtımı için hazırlanan okul tanıtım filmimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında okulumuzda tören yapıldı. Okul Müdürü İlhami UĞUR'un  konuşması, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir ve konuşmalarla günün anlam ve önemi vurgulandı.